Waarom doen we dit

100% vegan - 100% onbewerkt - 100% heerlijk

De laatste 20 jaar krijgen we veel minder voedingsstoffen binnen door de hoeveelheid bewerkt voedsel die we consumeren en de hoeveelheid pesticiden die tegenwoordig gebruikt worden!

We hebben het zo druk dat er veel kant en klare maaltijden worden gegeten en kant en klaar betekent helaas veel bewerkt voedsel.

Vaak is het aantal voedingsstoffen bijna tot nul gereduceerd wanneer het in een voorbewerkte maaltijd zit. Maar deze essentiële voedingsstoffen zijn wél belangrijk om ziektes te voorkomen en gezond te blijven!

Wat zijn de beste kookmethodes voor je groente om niet te veel antioxidanten te verliezen? Of waarom zou je extra vierge, koudgeperste kokosolie kopen?

Elk voedingsmiddel heeft zijn pro’s en contra’s wat het bijna onmogelijk maakt om alles te weten en altijd gezond te eten.
Dit is alleen wel iets waar we naar streven. We willen zo gezond mogelijk zijn maar niks inleveren kwa smaak en plezier.

Daarom willen wij jou leren om met plantaardige, onbewerkte ingrediënten je lijf gezond te maken én te laten genieten van échte smaaksensaties!

Als plantaardige voedingsconsulentes delen wij graag onze kennis en creëren we smaakvolle en onbewerkte recepten. 

Hoe meer je ervan eet hoe gezonder je wordt!